HTML

Mama2 média:)

Az sg.hu fórum egyik legnagyobb ismeretséggel bíró fajankójáról (:)) készült képeket, és videókat gyűjtöm össze ide. Ismeretleneknek csak esetleg poénosak lehetnek a képek, de igazából tudni kell ám a háttértörténetet is.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A blog vége??

2008.07.08. 21:54 mama2fan

Most értem el oda, hogy megmondjam: szerintem nincs értelme ennek a blognak. Tárhelyet máshol is tudok ezeknek a képeknek, és videóknak. SZó sincs arról, hogy beféltem volna vagy ilyenek. Egyszerűen csak érzem annak a súlyát, hogy szerintem teljesen értelmetlen a blog további működése. Mindenki csak a sárt hajigálja a másikra is a fórumon, de tényleg valljuk be: mindenki hibás egy kicsit.

Utólag csak annyit mondanék NAGY SZTALIN-nak, és barátainak, hogy teljesen feleslegesen kéritek, hogy bocsánatot kérjen Mama2.  Azért szólt be, mert ti is neki. És ez így fairplay.

Továbbá szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik kiálltak Mama2 mellett, harcoltak az igazáért.

Én nem ezt akartam. Nem azt akartam, hogy a blog harcszíntérré változzon néhány elmebuggyant miatt. Ennek teljesen más a funkciója. Akik most idegesek lettek, vagy porba akartak tiporni másokat, azoknak ajánlom a legkisebb vidámparkokban is megtalálható dühöngőt. Vagy gyilkolási vágyaikat éljék ki krumplibogár gyűjtéssel, majd betonon kalapccsal szétveréssel.

Nem hiszem, hogy a blog továbbra is működni fog. Így hagyom egy napig, hogy a napiszarosok is informálódjanak az egészről.

Mama2 től bocsánatot is kérek, mert értelmetlen volt ezt megnyitni. Még ha ő nem is bánja, akkor is.

Remélem mások is így tesznek. Napiszarosok: ha legalább nem tudtok ezzel megbékélni, hogy nem szopathattok, meg verhettek meg senkit... ajánlom, hogy gondolkodjatok el azon amit írtatok, mert az interneten való fenyegetés nem ér semmit. Az egész fellázadásotok nem ér semmit... ha valaki nektek kis gyík meg fasszopó meg ilyenek, akkor minek foglalkoztok vele? Miért írtok a bejegyzések alá is, ha leszarjátok az illetőt, és a halálát kívánjátok?

Végezetül, szeretnék elköszönni, és köszönöm az eddigi látogatottságot azoknak, akik nem vagánykodni jötttek ide, hanem csak egyszerű látogatók voltak...

 

Ámen!

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mama2fan.blog.hu/api/trackback/id/tr56559532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kovacsgeri 2008.07.08. 22:21:28

de a hozzászólásokat ne zárd le, mert azokon jókat lehet nevetni

Kessy 2008.07.09. 03:27:07

én még most sem értem ki ez. valaki elmagyarázná? :S

Kessy 2008.07.09. 03:28:34

bocs nemszótam XD
süti beállítások módosítása