HTML

Mama2 média:)

Az sg.hu fórum egyik legnagyobb ismeretséggel bíró fajankójáról (:)) készült képeket, és videókat gyűjtöm össze ide. Ismeretleneknek csak esetleg poénosak lehetnek a képek, de igazából tudni kell ám a háttértörténetet is.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mama 2 egy rákosgeci

2008.07.29. 18:39 mama2fan

Ehhez nincs mit hozzáfűznöm.... egy buzi, aki a saját szobájának a rabja... és le se szar minket.. tudja meg mindenki mekkora egy nagy faszkalap hazudós köcsög. Bárcsak ne is ismerném... bár most sem ismerem, csak tudom kiről van szó, ha azt mondják nekem, "mama2"... egy szánalmas alak, aki az sg szégyene lett, Rexor után. Szerinte mi csak azért voltunk barátai, mert csinálta a videókat.... állítom, hogy sokan sajnálták, és el is mentek volna a bulira... de így  minek???

Ez a roncshalmaz az unokatestvérével szopja magát, és nagyon köszönjük neki, hogy még egy kibaszott videót sem tud felrakni az internetre, helyette kamudumákat tol nekünk, hogy íghy meg úgy letörölte...

 

Kérem szépen ott volt programozó józsi, ő nemtudta volna rányomni a kamerát a gépre, ahhoz apu kell??? vagy olyan nehéz hogy csak ő tudja  megemelni???

Szégyen, emberek.... szégyen...

 

A blog zárja kapuit, sziasztok...

 

Ui: Mama2, a kurvaanyád.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mama2fan.blog.hu/api/trackback/id/tr51591429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NAGY STALIN 2008.07.29. 22:29:38

Ámen fanni.Végre kinyilt a szemetek.

mama2fan 2008.07.30. 00:05:48

Hátööö... végülis kinyilt. Rájöttünk, mekkora egy balfasz, szóval lecsúszott a süllyesztőbe. Mindenki elpártolt tőle... am nem is olyan nagybaj:D
süti beállítások módosítása